SLS Classic 2007

Gewijzigde opzet SLS

Voor het eerst in de 15-jarige geschiedenis van de SLS Classic zal Nederlands oudste regelmatigheidsrit niet in Scheveningen van start gaan.
Mede op verzoek van veel trouwe deelnemers, hebben het Stichtingsbestuur en de HRO besloten dat in ieder geval de drie komende edities van de SLS Classic van start zullen gaan bij Sportcentrum Papendal nabij Arnhem.

Na 12 jaar altijd bijzonder welkom te zijn geweest bij het Holiday Inn in Diegem, zal de  SLS Classic de komende jaren overnachten in Houffalize midden in de Belgische Ardennen.

Een en ander betekent dat de route door andere gebieden zal voeren hetgeen het evenement ongetwijfeld een nieuwe impuls zal geven en interessanter zal maken.

Donderdagavond 23 augustus a.s. zal de documentencontrole plaatsvinden op Sportcentrum Papendal en na een gezellige borrel en overnachting vertrekt de rallycaravaan vrijdagochtend via Nederland, Duitsland en België naar Houffalize.

Zaterdag voert de route naar Luxemburg en terug waarbij er nog meer echte “rallyweggetjes” aangedaan kunnen worden omdat de overnachtingslocatie (zowel vrijdag op zaterdag als zaterdag op zondag in Houffalize) dichter bij Luxemburg ligt dan het oude vertrouwde Diegem.

Dit houdt tevens in dat er zaterdagavond iets eerder gefinished zal worden.

Zondagmiddag zal de spectaculaire finish uiteraard weer plaatsvinden op de altijd gezellige Scheveningse Boulevard.

Auto’s gebouwd voor 1 september 1976 kunnen deelnemen aan de 15e SLS Classic. Voor de Sportklassers is een FIVA Identity Card verplicht, voor de Toerklassers niet.

De 15e editie wordt verreden volgens het Nationaal Reglement Regelmatigheidsritten (NRR) onder auspiciën van de FEHAC/KNAF.

Alle equipes dienen een Assurantieverklaring te overleggen.