SLS 2023

Vanaf 4 december 2022, 10.00u kunt u zich aanmelden voor deelname aan de SLS 2023.

De 59e editie van de SLS wordt verreden van donderdag 31 augustus t/m zondag 3 september 2023 en start met een welkomstdiner op woensdag 30 augustus 2023.

We rijden weer vier dagen rally over de allermooiste wegen in Duitsland, Luxemburg, België en Nederland. Het eigen karakter van het evenement wordt vooral bepaald door het gegeven dat alle deelnemers elke avond samen in één goed hotel verblijven en daar met elkaar van een uitstekend diner genieten.

 

Klassen

De SLS Classic kent een indeling in drie klassen:

In de tourklasse is plaats voor beginnende equipes waarbij voor minder ervaren deelnemers voorafgaand aan de rally een gratis instructie-ochtend als onderdeel van de mini-SLS, wordt georganiseerd. In de bovenste regionen van de tourklasse zal zeker voldoende competitie zijn maar de route wordt dusdanig uitgezet dat ook minder ervaren equipes in staat zijn binnen de tijdslimieten de finishlocatie te bereiken. Wij adviseren equipes die in de laatste jaren in de top 10 van de tourklasse zijn geëindigd zich in te schrijven in de sportklasse.

In de sportklasse is de competitie scherper dan in de tourklasse met meer te rijden kilometers en uitdagender kaartleesconstructies. Wij adviseren equipes die in de laatste jaren in de top 10 van de sportklasse zijn geëindigd zich in te schrijven in de expertklasse.

In de expertklasse zullen circa 35 equipes, uit binnen- en buitenland, strijden om de eer en de hoofdprijs van de SLS 2023.

 

De route

Opnieuw nemen Bart den Hartog en Peter Rovers de route voor hun rekening en hebben zij in elke klasse aandacht voor het niveau van de kaartleesopdrachten en passende tijdschema’s: de route is van begin tot eind prachtig met veel variatie in kaarten en systemen en spanning in alle klassementen tot op de laatste dag!

 

Kosten

Het all-in inschrijfgeld voor een persoonlijke inschrijving voor de 59e editie van de SLS bedraagt per equipe € 2.895,00.

Wat zit er in het standaard pakket?

  • 4 hotelovernachtingen tijdens de rally, inclusief de woensdagavond voorafgaand aan de rally;
  • op basis van een tweepersoonskamer;
  • alle ontbijten, lunches en diners voor 2 personen;
  • feestelijk ‘walking dinner’ en prijsuitreiking op zondag;
  • rallyschilden en -stickers;
  • alle routebescheiden, inclusief kaartmateriaal en uitleg.

Voor zakelijke inschrijven en sponsormogelijkheden verwijzen wij u naar onze deelnamevoorwaarden.

 

Rijdt u voor het eerst mee?

Dan is een goede voorbereiding extra noodzakelijk. Uw auto moet natuurlijk tiptop in orde zijn. Maar ook u als equipe moet er klaar voor zijn. Wij adviseren dan ook alleen dan in te schrijven voor SLS als u in andere evenementen al enige rally ervaring hebt opgedaan.

Na acceptatie van onze deelnamevoorwaarden kunt u zich inschrijven.