SLS 2021

Indien u bent ingeschreven voor de 2020 editie, ontvangt u via een email de uitnodiging uw deelname aan de 2021 editie definitief vóór 15 december 2020 te bevestigen.
Overige belangstellenden worden uitgenodigd zich alsnog in te schrijven voor de loting aan deelname voor de SLS 2021. De huidige stand van zaken is dat u op dat moment een plaats op de reservelijst toegewezen krijgt, waarna een loting van openvallende plaatsen plaatsvindt. Inschrijvingen kunnen zowel persoonlijk als zakelijk worden gedaan.

De 57e editie van de SLS wordt verreden van donderdag 26 augustus t/m zondag 29 augustus 2021 en start in Nürburg (Duitsland) en finisht traditiegetrouw op de boulevard van onze beroemde badplaats Scheveningen.

We rijden weer vier dagen rally over de prachtigste wegen in België, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Het eigen karakter van het evenement wordt vooral bepaald door het gegeven dat alle deelnemers elke avond samen in één goed hotel verblijven en daar met elkaar van een uitstekend diner genieten.

 

Klassen

De SLS Classic kent ook in 2021 een indeling in drie klassen:

In de tourklasse is plaats voor beginnende equipes waarbij voor de onervaren deelnemers voorafgaand aan de rally een gratis instructie-ochtend, als onderdeel van de mini-SLS wordt georganiseerd. In de bovenste regionen van de tourklasse zal zeker voldoende competitie zijn maar de route wordt dusdanig uitgezet dat ook de minder ervaren equipes in staat zullen zijn binnen de tijdslimieten de finishlocatie te bereiken. Wij adviseren de equipes die in de laatste jaren in de top 10 van de tourklasse zijn geëindigd zich in te schrijven in de sportklasse.

In de sportklasse is de competitie scherper dan in de tourklasse met meer te rijden kilometers en uitdagender kaartleesconstructies. Wij adviseren de equipes die in de laatste jaren in de top 10 van de sportklasse zijn geëindigd zich in te schrijven in de expertklasse.

In de expertklasse zullen circa 30 equipes, uit binnen- en buitenland, strijden om de eer en de hoofdprijs van de SLS  2021.

 

De route

Met de start in Nürburg, in het hart van de Duitse Eifel, vertrekt de SLS direct in een prachtig wedstrijdgebied. Opnieuw nemen Bart den Hartog en Peter Rovers de route voor hun rekening. De vele complimenten van de deelnemers in de enquête en het uitdagende wedstrijdgebied geven hen meer dan voldoende inspiratie om opnieuw te laten zien wat ze in huis hebben: van begin tot eind een prachtige route, veel variatie in kaarten en systemen en spanning in de klassementen tot op de laatste dag!

 

Kosten

Het all-in inschrijfgeld voor de 57e editie van de SLS bedraagt per equipe € 2.545,00.

Wat zit er in het standaard pakket?

  • 4 hotelovernachtingen tijdens de rally, inclusief de avond voorafgaand aan de rally in Nürburg;
  • op basis van een tweepersoonskamer;
  • alle ontbijten, lunches en diners voor 2 personen;
  • feestelijk ‘walking dinner’ en prijsuitreiking op zondag in Scheveningen;
  • rallyschilden en -stickers;
  • alle routebescheiden, inclusief kaartmateriaal en uitleg.

Voor zakelijke inschrijven en sponsormogelijkheden verwijzen wij u naar onze deelnamevoorwaarden.

 

Rijdt u voor het eerst mee?

Dan is een goede voorbereiding extra noodzakelijk. Uw auto moet natuurlijk tiptop in orde zijn. Maar ook u als equipe moet er klaar voor zijn. Wij adviseren dan ook alleen dan in te schrijven voor SLS als u in andere evenementen al enige rally ervaring hebt opgedaan.

Na acceptatie van onze deelnamevoorwaarden kunt u zich inschrijven.