Sponsormogelijkheden SLS Classic

Elk jaar is het organiseren van de SLS mede mogelijk dankzij bedrijven en instellingen die een financiële bijdrage leveren. Zo werd SLS in 2018 mede mogelijk gemaakt door BDO, BMW, Bolletje Pijl, Condoor, Dieleman’s Graanhandel, Europcar, Gemeente Den Haag, Hiscox, La Galleria, NieboerSchouten, Renpart en Steltman Watches die alle een belangrijke sponsorbijdrage hebben geleverd.

Ook u of uw bedrijf kan sponsor en/of vriend zijn van de SLS.

De mogelijkheden waarop u of uw bedrijf de SLS kunt steunen zijn talrijk, onderstaand noemen wij slechts enkele voorbeelden. Hebt u een ander idee, een kleiner of groter budget? Graag bedenken wij met u samen…*

 

Sponsorpakket SLS (€ 7.500 excl. BTW)

– U ontvangt een deelnamebewijs voor één equipe.
– Uw bedrijfsnaam op de SLS polo die elke deelnemer krijgt.
– Uw bedrijfsadvertentie op A4 formaat in het programmaboek.
– Een advertorial in onze nieuwsbrief, op onze website en in het programmaboek.
– Uw bedrijfslogo op de banners die op elke start- en finish locatie staan opgesteld.
– Uw bedrijfslogo rouleert met al onze sponsoren op onze website.
– U krijgt de mogelijkheden tot direct marketing onder de deelnemers aan de SLS, middels bedrijfsbrochures en dergelijke.

 

Vriend SLS

Als vriend van de SLS Classic neemt u (een deel van) de kosten voor uw rekening van bijvoorbeeld het drukken van de routeboeken, het produceren van de banners, het (ver-)plaatsen van de start en/of finishboog, de rallybordjes, et cetera. In ruil daarvoor kunt u uw bedrijfslogo op het betreffende item laten plaatsen.

Uiteraard wordt u als vriend vermeld in het programmaboek, in onze nieuwsbrief en op onze website.

*Heeft u interesse om sponsor of vriend te worden, of wilt u andere vormen van sponsoring overwegen voor de SLS? Neemt u dan contact op met Yolanda Zijl of met Cees de Jong: (info@slsclassic.nl).

De SLS Classic wordt mede mogelijk gemaakt door: