Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

Sponsormogelijkheden SLS Classic

Elk jaar is het organiseren van de SLS mede mogelijk dankzij bedrijven en instellingen die een financiële bijdrage leveren. Zo werd SLS in 2021 mede mogelijk gemaakt door

2D Vastgoed, Aveq, BDO, Bolletjepijl.nl, Condoor, Dieleman Seeds, Europcar, Gemeente Den Haag, La Galleria, NieboerSchouten, Nomad, van Mierlo Bouw en Ontwikkeling, Profin, Renpart, Screenhouse, Steltman Watches, én Sysdig.

Ook ú of uw bedrijf kan sponsor en/of vriend zijn van de SLS.

De mogelijkheden waarop u de SLS kunt steunen zijn talrijk, onderstaand noemen wij slechts enkele voorbeelden. Hebt u een ander idee, een kleiner of groter budget? Graag bedenken wij met u samen hoe u kunt bijdragen aan ons mooie evenement…*

Sponsorpakket SLS (€ 7.500 excl. BTW)

– U ontvangt een deelnamebewijs voor één equipe.
– Uw bedrijfsnaam op de SLS polo die elke deelnemer krijgt.
– Uw bedrijfsadvertentie met extra aandacht via onze communicatielijnen.
– Uw bedrijfslogo op de banners die op elke start- en finish locatie staan opgesteld.
– Uw bedrijfslogo rouleert met al onze sponsoren op onze website.
– U krijgt de mogelijkheden tot direct marketing via onze ‘Goody mag’ onder de deelnemers aan de SLS, middels bedrijfsbrochures en dergelijke.

Vriend SLS

Als vriend van de SLS Classic neemt u (een deel van) de kosten voor uw rekening van bijvoorbeeld het drukken van de routeboeken, het produceren van de banners, het (ver-)plaatsen van de start en/of finishboog, de rallybordjes, et cetera. In ruil daarvoor kunt u uw bedrijfslogo op het betreffende item laten plaatsen.

Uiteraard wordt u als vriend vermeld in het programmaboek, in onze nieuwsbrief en op onze website.

 

*Heeft u interesse om sponsor of vriend te worden, of wilt u andere vormen van sponsoring overwegen voor SLS? Neemt u dan contact op met Yolanda Zijl of met Cees de Jong: (info@slsclassic.nl).

De SLS Classic wordt mede mogelijk gemaakt door: