De mini-SLS: een serieuze kaartlees- en navigatiecursus

In 2020 maakt de mini-SLS weer een vast onderdeel uit van de voorbereiding voor de échte SLS: de mini-SLS is een kaartleesinstructie voor tourklassedeelnemers na de lunch gevolgd door een oefenrit voor alle klassen.

Op 28 juni 2020: een gezellig, compleet dagevenement dat voor alle deelnemers aan de SLS een unieke gelegenheid biedt zich goed voor te bereiden op de SLS 2020.

Deelname aan de mini-SLS staat open voor iedereen, als deelnemer aan SLS 2020 krijgt u tot en met 1 mei 2020 voorrang op de inschrijving voor de mini SLS en bovendien korting op het inschrijfgeld.

De kaartleesinstructie wordt verzorgd door Yolanda Zijl van bolletjepijl.nl en de oefenrit in de middag wordt – uiteraard – uitgezet door onze ‘eigen’ uitzetters: Bart den Hartog en Peter Rovers; zij maken een mooie en uitdagende route voor alle klassen waarbij de meeste kaartleessystemen van de SLS zullen worden gebruikt, volgens het reglement van de SLS 2020. En dat De route van SLS 2020 is dan gereed en vormt de inspiratiebron voor de route van deze mini-SLS!

 

AANMELDEN

De mini-SLS vindt plaats op 28 juni 2020 op een nog nader te bepalen locatie, de kaartleesinstructie start om 10.00u, direct na de lunch gevolgd door de oefenrit. Bent u deelnemer aan de SLS 2020 of staat u op de wachtlijst? U ontvangt een mail met uw korting zodra de inschrijving opent.