Kaartlees- en navigatiecursus

LET OP: de datum is aangepast naar 3 juni 2018!

Op 3 juni 2018 organiseert SLS haar jaarlijkse kaartlees- en navigatiecursus voor beginnende deelnemers in de tourklasse.

Het toepassen van de kaartleessystemen, het lezen van de verschillende kaarten (Michelin, topografische kaart, IGN-kaarten, etc.) én afwisselende kaartschalen is uniek voor SLS en vergt een goede samenwerking tussen bestuurder en navigator. Het deelnemen aan de kaartlees- en navigatiecursus voor zowel bestuurder als navigator is dan ook een absolute aanrader.

 

Samenwerking met DHRC

Dit jaar combineren wij de kaartlees- en navigatiecursus op unieke wijze met een oefenrit georganiseerd door de DHRC. In de route van KLIP II, die wordt uitgezet door Bart den Hartog en Peter Rovers, de uitzetters van de SLS,  komen de meeste in de SLS gebruikte kaartleessystemen voor en in de cursus, verzorgd door bolletjepijl.nl, die voorafgaand aan deze KLIP II plaatsvindt komen alle onderwerpen aan de orde die van belang zijn voor deelnemers aan de SLS 2018.

Als tourklasse deelnemer aan SLS kunt u de kaartlees- en navigatiecursus gratis volgen en u kunt als u nog geen lid bent van de DHRC, met korting deelnemen aan de oefenrit!

 

Aanmelden

De cursus vindt plaats op Aquabest te Eindhoven en start om 10.00u. U kunt zich direct bij de DHRC aanmelden voor KLIP II, u bent dan automatisch aangemeld voor de cursus.

Wilt u wel meedoen aan de cursus maar niet aan de oefenrit? Meld u zich dan aan via yolanda.zijl@slsclassic.nl.