U kunt niet meer inschrijven voor SLS 2022


Veel eerder dan verwacht moeten wij u mededelen dat de inschrijving voor de SLS 2022 is gesloten. U kunt zich niet meer inschrijven, ook aanmelden voor de reservelijst is niet meer mogelijk. Hopelijk mogen wij u begroeten bij de SLS 2023!

Cees, Peter, Bart en Yolanda
 

SLS 2020: oefen(droog)rit 1

Doet u ook mee aan onze oefen(droog)ritten?

Elke maand publiceren wij een online oefenrit via onze nieuwsbrief en op onze website. Via de QR-code op de kaart kunt u uw oplossing indienen én ontvangt u direct het aantal door u gemaakte fouten. Elke maand maken Bart of Peter een etappe uit een van onze oude SLS routes geschikt als droogrit, een betere oefening voor de SLS is er niet!

 

3 stappen instructie:

De controles die u tijdens het intekenen van de oefen(droog)rit ‘passeert’ kunt u direct laten nakijken middels de volgende 3 stappen:

  1. Teken de rit in volgens het reglement en noteer de controles ‘klad’ aan de zijkant van de kaart.
  2. Als u klaar bent scant u de QR code met uw telefoon. Na invullen van uw e-mailadres kunt u de controles digitaal overnemen.
  3. Verzend uw controles en zie direct uw fouten.

Bij publicatie van de uitslag zullen wij ook een beknopte uitleg van de route meesturen.

 

Reglement oefen(droog)rit 1

Bij het intekenen van de route maken wij gebruiken van ons eigen SLS reglement waarvan de belangrijkste zaken voor oefen(droog)rit 1 hier op een rij:

Op het kaartfragment staan 11 pijlen weergegeven. U dient een route te construeren en te rijden vanaf TC 1-1 OUT, via pijlen 1 t/m 11 naar TC 1-2, met inachtneming van het volgende:

  • De route die u construeert van/naar een pijl dient steeds zo kort mogelijk te zijn.
  • U mag pijlen of delen van pijlen eerder berijden of nogmaals berijden. Maar u dient een pijl altijd reglementair aan te doen.
  • Pijlen dienen in voorwaartse richting in uw route opgenomen te worden, ook als zij reeds aan de beurt zijn geweest of nog aan de beurt moeten komen. Een pijl kruisen of raken wordt gezien als voorwaarts berijden.
  • Alle op het kaartfragment weergegeven wegen (voorzien van twee bermlijnen) mogen worden opgenomen in de routeconstructie.
  • Wegen mogen uitsluitend in één richting in de route worden opgenomen.
  • Wegen onder een door de organisatie aangebrachte labels, vlakken of blokkeringskruisen mogen NIET in de route worden opgenomen.

De oefen(droog)ritten van de SLS zijn ‘powered by’ Novus Leo.

En natuurlijk houden we een klassement bij… To be continued!

 

Bent u er klaar voor?

Download dan snel de eerste rit, print hem uit en deel hem met vrienden en familie!