Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

SLS 2020: oefen(droog)rit 3

Doet u ook mee aan onze oefen(droog)ritten?

Regelmatig publiceren wij een online oefenrit via onze nieuwsbrief en op onze website. Via de QR-code op de kaart kunt u uw oplossing indienen én ontvangt u direct het aantal door u gemaakte fouten. Elke maand maken Bart of Peter een etappe uit een van onze oude SLS routes geschikt als droogrit, een betere oefening voor de SLS is er niet!

 

3 stappen instructie:

De controles die u tijdens het intekenen van de oefen(droog)rit ‘passeert’ kunt u direct laten nakijken middels de volgende 3 stappen:

  1. Teken de rit in volgens het reglement en noteer de controles (die rechts van de weg staan) ‘klad’ aan de zijkant van de kaart.
  2. Als u klaar bent scant u de QR code met uw telefoon. Na invullen van uw e-mailadres kunt u de controles digitaal overnemen.
  3. Verzend uw controles en zie direct uw fouten.

Bij publicatie van de volgende rit wordt eveneens een beknopte uitleg van de vorige route vrijgegeven.

 

Reglement oefen(droog)rit 3

Bij het intekenen van de route maken wij gebruiken van de versie van ons eigen SLS reglement (2019) zoals dat op dit moment op de website is gepubliceerd. Droogrit 3 maakt gebruikt van zogenaamde ‘Kompaspunten‘.

Tip: heeft u nog controles van een vorig ritje in uw kaart staan? Deze kunt u weghalen door op het prullenbakje onderin te klikken.

Bent u er klaar voor?

Download dan snel de derde rit, print hem uit en deel hem met vrienden en familie!

De oefen(droog)ritten van de SLS zijn ‘powered by’ Novus Leo.