Keuring op zondag!

Op ZONDAG 18 augustus organiseren wij de technische keuring in het Louwman Museum in Den Haag. Deze was oorspronkelijk gepland op de zaterdag, echter vanwege een verkeerskundig issue worden wij op het laatste moment gedwongen de keuring te verplaatsen van zaterdag naar ZONDAG 18 augustus.

De keuring zelf is als vanouds: uw auto wordt met een kritische blik bekeken door de mensen van Classic Job uit Dalfsen en Bas Auto Service uit Lichtenvoorde. Vaak worden (kleine) tekortkomingen ontdekt: belangrijk om die nog voor SLS weg te werken en te voorkomen dat onderweg gesleuteld moet worden!
Daarnaast wordt het geluidsniveau getest (max. 95 dB) en worden de stickers en de overige rallymaterialen aan u uitgereikt. 

Vanaf 10:30 uur worden eerst de deelnemers in de tourklasse verwacht en vanaf 12:00 uur de deelnemers in de sport- en expertklasse. U wordt op volgorde van binnenkomst gekeurd. 

En natuurlijk zet het Louwman Museum haar deuren weer (wagen)wijd voor onze deelnemers open. Naast de vaste collectie kunt u er op dit moment de bijzondere tentoonstelling dwergauto’s bewonderen, zie ook de blog van Fred Hak.

Let op: In Nürburg wordt de auto niet meer gekeurd, met uitzondering van buitenlandse equipes. Wel bestaat eventueel de mogelijkheid op individuele basis een keuringsafspraak te maken met Job of Bas.

De rallymaterialen dient u in dat geval op te (laten) halen tijdens de keuring op 18 augustus, of op afspraak bij het rallyoffice in Leidschendam.