Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

SLS: technische keuring

Keuring Louwman Museum

Een goede voorbereiding van de auto blijft belangrijk en technische keuring van de auto voor de start van SLS is daarom verplicht.

De ervaring van voorgaande jaren leert dat zo’n keuring zeker niet overbodig is. Dit jaar opnieuw in het Louwman Museum te Wassenaar.

Keuring: 17 augustus 2024
Sportklasse: vanaf 10.00u
Tourklasse: vanaf 11.30u
Expertklasse: vanaf 13.00u

Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
Den Haag

Tijdens de keuringsdag, 17 augustus 2024 is een bezoek aan het Louwman Museum voor gasten van SLS gratis. En het is de moeite van een rit naar Wassenaar zéker waard: van 5 juli tot en met 1 september staat het Louwman Museum in het teken van Supercars uit de jaren ’90! Dik, nog dikker, dikst! In de centrale hal (waar wij jullie ontvangen met een kop koffie en/of een frietje) staan de supercars opgesteld, auto’s met minimaal 500pk en een topsnelheid van boven 300 km/h.

Neem je museumjaarkaart mee (als je ‘m hebt), dat helpt ons in de kosten… (!)

Maar: voor sommigen valt de keuring onhandig precies in de vakantie. Daarvoor bieden we het volgende alternatief: lees hier verder.

Als je daarvan gebruik maakt is het van belang dat je weet op welke punten je auto gecontroleerd gaat worden: download dit keuringsformulier en neem dat mee naar de (alternatieve) keuring. Het voorkomt verrassingen!

Het blijft wél nodig dat je op 17 augustus in Wassenaar je inschrijving en auto-documenten laat controleren, de acceptatiebrief, de vrijwaringsverklaring en het keuringsformulier bij ons inlevert én de rallybenodigdheden ophaalt bij het Louwman museum. Ben je met vakantie? Dan mag je het inleveren en de controle van documenten en het ophalen van de rallybenodigdheden ook aan een ander overlaten, die dan natuurlijk het museum gratis kan bezoeken…