SLS Bitterballen tijdens de Tulpenrallye

  /  Nieuws   /  Archief   /  SLS Bitterballen tijdens de Tulpenrallye

Het rallyseizoen is in volle gang. Ook bij de organisatie van de SLS begint het danig te ‘kriebelen’… We delen graag de volgende items met jullie:

SLS Bitterballen tijdens de Tulpenrallye

slsclassic-bitterballen-meisje (1)

Evenals in voorgaande jaren zal de SLS tijdens de Tulpenrallye de inmiddels befaamde bitterballen aanbieden aan de deelnemers.
Maar liefst 2.500 bitterballen zullen op vrijdag 9 mei hun weg weer vinden naar de enthousiaste deelnemers, voorzien van een gelukwens, en aangeboden door lieftallige SLS sympathisanten.

Dat het zomerseizoen en de 51e SLS Classic eraan komen mag duidelijk zijn. Bijgaand een voorproefje zoals wij de zomer zullen gaan beleven. Deelnemers aan de 51e SLS Classic kunnen deze bril binnenkort in hun brievenbus verwachten!

Vrienden van de SLS Classic

bril sls tulp

Het is als organisatie fijn om een groep ‘vrienden van de SLS Classic’ te hebben die bereid zijn tegen gereduceerde prijzen hun producten en diensten aan ons te leveren. Daarmee kunnen wij onze kwaliteit borgen en tegelijkertijd het inschrijfgeld laag houden. Al jaren zijn wij op deze wijze bevriend met NovusLeo, Bloemendal Fotografie, Penrite en Octane. Wij zijn blij dat wij sinds kort daarbij als nieuwe ‘vriend van de SLS Classic’ Screenhouse mogen begroeten.