Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

SLS 2019

Wij hebben zeer veel enthousiaste reacties terug gekregen op onze 55e SLS en uiteraard ook een aantal verbeterpunten. De sfeer en de route werd door vrijwel iedereen als fantastisch beoordeeld, waarbij het Franse deel van de route hoog scoorde: met name de omgeving van Reims en de start op het circuit sprongen eruit.

De stroken met kasseien in de route waren duidelijk niet ieders favoriet, soms hadden we ons tijdschema (te) strak staan en in de catering en de hotelkeuze hebben we soms compromissen gesloten die achteraf niet gelukkig uitvielen.

Met al deze ervaringen en meningen proberen we in 2019 weer zoveel mogelijk rekening te houden!
Dank in elk geval voor uw bijdrage, waardoor wij de 56e SLS nog weer beter kunnen maken.

 

Start in Duitsland

De 56e editie van de SLS zal in de ochtend van 29 augustus 2019 in Duitsland van start gaan, pal naast de Nürburgring. We maken met deze keuze plaats in Spa voor het almaar groeiende circus van de Formule 1 en hebben dus de gelegenheid een nieuwe startlocatie te testen, in een prachtige omgeving met vrijwel evenveel autosport historie..(!)

We grijpen daarnaast terug op ons vertrouwde concept van vier rally-dagen en een gezamenlijke overnachting aan de vooravond van de start. Equipes worden op woensdagmiddag of -avond verwacht. Deze avond zal worden opgeluisterd door een welkomstdiner op het terrein van de Nürburgring en tenslotte de briefing. Vervolgens vindt de start plaats op donderdagmorgen en gaan we in alle vroegte direct het wedstrijdgebied in.

De route voert (uiteraard) naar Luxemburg, vervolgens naar Frankrijk, en weer terug naar Luxemburg, en via België naar Scheveningen. Onze uitzetters, in de bekende samenstelling: Bart den Hartog en Peter Rovers, hebben zich met veel enthousiasme in deze nieuwe route vastgebeten!

Lees hier meer over de SLS 2019.