Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

Mini-SLS

Het kan weer! Na een digitale en een half digitale mini-SLS de afgelopen jaren organiseren wij op 26 juni 2022 een lekker ‘bijna ouderwetse’ mini-SLS!

De mini-SLS is bedoeld om beginnende deelnemers in de tourklasse zo goed mogelijk voor te bereiden op hun deelname aan de SLS eind augustus. Hoe ziet het routeboek eruit, hoe teken je de juiste route in en waar moet je in de SLS goed opletten? Allemaal vragen die in de kaartleescursus voorafgaand aan de mini-SLS worden beantwoord.

Vervolgens kunnen deelnemers in de praktijk oefenen met kaarten en systemen die wij ook gebruiken in de routeboeken tijdens de SLS. Na afloop krijgen alle deelnemers de uitleg mee naar huis en zijn wij beschikbaar om alle vragen die er nog mochten zijn, over de route of over de deelname te beantwoorden. Handig ook, leren we elkaar vast een beetje kennen!

Op de startlocatie, de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, beginnen we om 09.30u met de cursus voor de beginnende tourklasse deelnemers. En omdat álle deelnemers enthousiast zijn over de mini-SLS hebben we van het praktijkdeel opnieuw een compleet dag-evenement voor àlle klassen van gemaakt. Dus ook Sport- en Tour klasse deelnemers zijn van harte welkom, en worden op hun eigen niveau weer even ‘herinnerd’ aan de komende 58e SLS!

U kunt zich vanaf nu, hier inschrijven.