U kunt niet meer inschrijven voor SLS 2022


Veel eerder dan verwacht moeten wij u mededelen dat de inschrijving voor de SLS 2022 is gesloten. U kunt zich niet meer inschrijven, ook aanmelden voor de reservelijst is niet meer mogelijk. Hopelijk mogen wij u begroeten bij de SLS 2023!

Cees, Peter, Bart en Yolanda
 

Mini-SLS op 30 juni

In navolging op het de afgelopen twee jaar gezamenlijk met DHRC georganiseerde “kleintje SLS” organiseren wij dit jaar de mini-SLS: een kaartleesinstructie voor tourklassedeelnemers, na de lunch gevolgd door een oefenrit voor alle klassen.
Deelname aan de mini-SLS staat open voor iedereen, als deelnemer aan SLS 2019 krijgt u tot en met 9 mei as voorrang op de inschrijving en bovendien korting op het inschrijfgeld.

De oefenrit in de middag wordt – uiteraard – uitgezet door onze ‘eigen’ uitzetters: Bart den Hartog en Peter Rovers; zij maken een mooie en uitdagende route voor alle klassen waarbij de meeste kaartleessystemen van de SLS zullen worden gebruikt, volgens het reglement van de SLS 2019. En dat niet alleen, de route voor dag 4 van SLS 2019 is klaar en is de inspiratiebron voor de route van de mini-SLS!

Op 30 juni 2019: een gezellig, compleet dagevenement dat voor alle deelnemers aan de SLS een unieke gelegenheid biedt zich goed voor te bereiden op de SLS 2019.

Meld u nu aan

De mini-SLS vindt plaats op 30 juni 2019 op Aquabest te Eindhoven, de kaarleesinstructie start om 10.00u, direct na de lunch gevolgd door de oefenrit. U kunt zich hier aanmelden.

Bent u deelnemer aan SLS 2019 of staat u op de wachtlijst? Controleer uw mail voor uw korting!