Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

Mini SLS

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseren wij weer onze Mini SLS, een uitgelezen mogelijkheid om jezelf te oefenen in navigeren en rallyrijden (én je optimaal voor te bereiden op de 60e SLS in augustus!).

De Mini SLS is in eerste instantie bedoeld om beginnende deelnemers in de Tourklasse zo goed mogelijk voor te bereiden op hun deelname aan de SLS: hoe ziet het routeboek eruit, hoe teken je de juiste route in en waar moet je in de SLS goed op letten? Allemaal vragen die in de kaartleescursus voorafgaand aan de Mini SLS worden beantwoord.

Vervolgens kunnen deelnemers in de praktijk oefenen met een serieuze oefenrit waarbij gebruik wordt gemaakt van kaarten en kaartleessystemen die wij ook gebruiken tijdens de SLS. Na afloop van de dag krijgen alle deelnemers de uitleg mee naar huis en zijn wij beschikbaar om alle vragen die er nog mochten zijn, over de route of over de deelname te beantwoorden. Handig ook, leren we elkaar vast een beetje kennen!

Dit jaar is ons ‘home’ (start, lunch en finish) het automuseum Metropole in Druten, in het oostelijk deel van de Betuwe. We beginnen ’s morgens om 09.30u met de cursus voor de beginnende tourklasse deelnemers. En omdat álle deelnemers enthousiast zijn over de Mini SLS hebben we van het praktijkdeel opnieuw een compleet dag-evenement voor àlle klassen gemaakt.
Dus óók Sport- en zelfs Expertklasse deelnemers worden, op hun eigen niveau, weer even ‘herinnerd’ aan wat er mogelijk komen gaat tijdens de 60e SLS!

De kosten voor deze dag bedragen 160 euro per equipe. U kunt zich via deze link inschrijven. Graag tot 22 juni!

Cees, Peter, Bart, Remco en Yolanda