Jubileumhorloge Chopard

Steltman Watches is al vele jaren trotse sponsor van het Chopard horloge dat aan de winnaar van de Expertklasse van SLS Classic wordt uitgereikt. En ook in 2018 zal dat zo zijn. Ter voorbereiding daarop was SLS dit voorjaar op uitnodiging van Steltman te gast bij de Chopard fabrieken in Genève, en tijdens deze reis werd het plan geboren om een speciale jubileumeditie van het horloge te ontwerpen en tegen een gereduceerde prijs aan te bieden aan de deelnemers van SLS 2018!

Het is een fantastisch horloge geworden, een Mille Miglia GTS Power Control (met gang-reserve aanduiding) in SLS-rode kleur, met als bijzonderheid dat het nieuwe SLS logo aan de achterzijde van het horloge in het glas is aangebracht.

Deelnemers aan SLS kunnen dit horloge tegen een gereduceerd tarief kopen (winkelwaarde van het horloge is € 5.820). De precieze prijs hangt af van het aantal horloges dat wij door Chopard laten vervaardigen: hoe groter het aantal, hoe gunstiger de prijs. Als deelnemer krijg je de gelegenheid voor dit horloge in te tekenen, door hier je gegevens achter te laten.

Zodra we een idee hebben van het gewenste aantal horloges, gaan we met Chopard en Steltman in gesprek en rolt er een definitieve prijs uit, waar je dan als deelnemer nog ‘ja’ of ‘nee’ op kunt zeggen.