U kunt niet meer inschrijven voor SLS 2022


Veel eerder dan verwacht moeten wij u mededelen dat de inschrijving voor de SLS 2022 is gesloten. U kunt zich niet meer inschrijven, ook aanmelden voor de reservelijst is niet meer mogelijk. Hopelijk mogen wij u begroeten bij de SLS 2023!

Cees, Peter, Bart en Yolanda
 

Bijzonder doel

Elk jaar schenkt de Stichting Classic SLS aandacht aan een bijzonder doel, want als organisatieteam SLS proberen we ook dingen te doen vanuit ons hart. Gewoon omdat het zo voelt, of omdat je mensen iets gunt in zowel mooie, als minder mooie tijden.

Tijdens SLS en de voorbereidingen ervan, vormt aandacht voor deelnemers en voor elkaar de drijvende kracht van ons handelen. Maar we realiseren ons ook dat we voor een bevoorrechte groep mensen werken en dwingen onszelf dus om verder te kijken. Vanuit die gedachte hebben we jaarlijks aandacht voor een goed doel, een topic, bij voorkeur vanuit onze directe omgeving.

Aangedragen door een van onze deelnemers, of gewoon iets dat ons raakt of aanspreekt. Want iedereen verdient toch een beetje aandacht? En daar hangen wij geen vaste selectieprocedure of zware criteria aan. Wij geloven in overtuigende inzet en oprechte intenties. Want dát is wat telt. We handelen vanuit ons hart en hopen daarmee ook deelnemers tijdens SLS te inspireren tot meer aandacht voor hun omgeving en waardevolle initiatieven.

Dat doen we meestal door een bescheiden donatie en vooral door het richten van de aandacht op dat ene specifieke doel vóór en tijdens ons evenement. Jaarlijks opnieuw. Gewoon omdat er zoveel meer is om mee rekening te houden…

En voor deze doelen hebben wij tijdens de afgelopen edities de aandacht getrokken:

2017: Bart de Graaf Foundation
2018: Stichting ‘Blijf Vrouw’
2019: Promotieonderzoek naar stembandkanker van Martine Hendriksma voor BontiusStichting
2021: Stichting Sintvoorieder1