Mini-SLS goes on line

Wat gaan we doen?

We organiseren een thuisblijf-rally voor iedereen: navigatoren én bestuurders, deelnemers aan de SLS en niet-deelnemers. Gewoon, voor iedereen die zin heeft om mee te doen. Online natuurlijk. We maken er een virtueel feestje van! De thuisblijfrally is net een echte rally, met alles erop en eraan. Behalve het autorijden dan…

De online rally heeft trajecten, routecontroles én tijdcontroles. Na elke etappe wordt een klassement opgemaakt én er wordt een tussenklassement gepubliceerd.

De online rally wordt ‘verreden’ in drie klassen. Omdat het belangrijke element ‘het vinden van de juiste weg en het omgaan met situaties die afwijken van de kaart’ ontbreekt, hebben wij het niveau van de verschillende klassen aangepast aan de online rally. Want iedereen moet mee kunnen doen!

Expertklasse: bestemd voor ervaren navigatoren en iedereen die zin heeft in de taaie kluif, inclusief omrijden!
Sportklasse: een pittige constructie-opdracht met eenvoudiger omrijdconstructies, bestemd voor iets tot meer ervaren navigatoren.
Tourklasse: een leuke constructie-opdracht zonder omrijden, bestemd voor bestuurders en beginnende tourklasse deelnemers.

Speciaal voor deze laatste klasse publiceren wij in de aanloop naar de online rally een instructie mét oefening in drie delen. De instructie kun je online volgen op elk gewenst moment en ook de oefeningen blijven beschikbaar.

De online rally vindt plaats op 28 juni 2020 en start voor alle klassen om 10.00u en is uiterlijk 12.00u afgelopen.

De inschrijving opent binnenkort, houd de website in de gaten!