Klaar voor de oefenrit!

Wij zijn er klaar voor! Binnen de mogelijkheden die ‘Corona’ ons biedt hebben we er alles aan gedaan om een SLS-waardige rallytraining te organiseren. Bart en Peter hebben voor alle klassen een uitdagende route door het Brabantse land uitgezet. Voor de Tourklasse volledig in aansluiting op de 3-delige gratis cursus die Yolanda Zijl met Bolletjepijl.nl deze weken online aanbiedt. Uiteraard met de nodige uitdaging voor de Expertklasse, de Sportklasse ‘zit er keurig tussenin’.

5 trajecten, 4 verschillende systemen: pijlen kortste route, punten 1-na-kortste route, kompaspunten (2 trajecten), ingetekende lijn met barricades en het SLS-systeem pijlen kortste route met barricades. Inclusief 2 regularities, dus die vaardigheden kunnen ook worden geoefend! Meervoudig SLS winnaars Albert Boekel en Remco Luksemburg hebben vorige week zondag met veel plezier de route nagereden, je kunt er dus vanuit gaan dat de route scherp is gecontroleerd!

Begin deze week ontvangen alle deelnemers een bevestiging van hun starttijd, plus nadere informatie, waaronder ons Corona protocol. Bij de start staat een kakelvers lunchpakket klaar dat onderweg kan worden genuttigd. In de auto, of op 1 van de picknickbanken aan de route, die op de kaarten zijn aangegeven. Daarnaast biedt het Brabantse land volop mogelijkheden om ’s avonds thuis vrienden te maken met verse aardbeien, kersen en/of asperges!

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus schrijf snel in wanneer je er bij wilt zijn!