Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

Technische keuring

Op 18 augustus organiseren wij in het Louwman museum te Wassenaar de (verplichte) documenten- en technische controle voor alle deelnemers aan de SLS 2018. Uw acceptatiebrief ontvangt u in de week voorafgaand aan de keuring. Tijdens de keuring worden de auto’s geïnspecteerd door het team van Tinga en de bijhorende documenten worden gecontroleerd.

De auto’s worden met name getest op motorgeluid, zoals dit ook het geval kan zijn tijdens de rally zelf. U dient er zeker van te zijn dat uw auto aan de gestelde norm van 95 dB(A) voldoet, zie hiervoor ook het reglement. Leest u hier nog eens de tips van Paul Neeskens over de voorbereiding van uw rally-auto.

 

Om de doorstroming goed te laten verlopen hebben wij de volgende indeling gemaakt: deelnemers in de Expert- en Sportklasse zijn welkom vanaf 09:30 uur en deelnemers in de Tourklasse vanaf 12:00u uur.

Tijdens de keuring kunt u uiteraard ook weer het Louwman museum zelf bezoeken. Daar is, onder andere, een bijzondere collectie Mercedessen te bezichtigen: de beroemde ‘Silberpfeile‘. Een absolute ‘must-see’.
In de hal van het Louwman staat ook de race auto (Austin A35) van Jan Willem van Es (van Hiscox) te pronken. Tussen de Silberpfeile dus…

Verder staat het winnaarshorloge van Steltman en Chopard er te glimmen in zijn vitrine én wachten wij u op in de hal van het Louwman museum met koffie en koek, goodiebags en een Haags bakje friet!