Succesvolle Mini-SLS, en hoe nu verder?

We kijken als SLS met een tevreden gevoel terug op de Mini-SLS. De vele enthousiaste reacties onderweg en aan de finish en simpelweg ook het weerzien met onze deelnemers maakten het ook voor ons als organisatie zeer de moeite waard! Leuk ook om te zien dat een flink aantal deelnemers het heeft aangedurfd voor de oefenrit in te schrijven in een klasse hoger dan zij ingeschreven staan voor de SLS. En dat bleek dan ook een leerzame ervaring op te leveren, daar was deze Mini-SLS dan ook eigenlijk voor bedoeld!

We hebben als organisatie overwogen om in september wellicht ook nog een korte extra rit te organiseren. Maar wij hebben ons echter ook gerealiseerd dat we alle elementen die een SLS tot een echte SLS maken, zoals het verhit samen met elkaar bespreken van de uitslag(en), het borrelen en dineren en de overall spanning en interactie van een meerdaags evenement, zeer missen. En dat dat niet met een extra dagevenement op 1,5 meter afstand te compenseren valt.

We hebben dan ook besloten geen extra tussentijds evenement te organiseren en ons nu verder te concentreren op de SLS van 2021. En zeer waarschijnlijk komen we aan het eind van deze zomer nog met een verrassend, nieuw initiatief.

Houd uw mailbox dus in de gaten!

Cees, Peter, Bart en Yolanda