Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

Start 57e SLS

Zoals bekend hebben we moeten besluiten de startlocatie van de 57e SLS te verplaatsen naar het zuiden van Nederland. We hebben daarvoor het Van der Valk hotel Stein/Urmond gekozen omdat dit ook vanuit de Randstad binnen een redelijke tijd goed bereikbaar is. Voor equipes die de afstand naar Stein/Urmond op 26 augustus toch als te groot ervaren is er een mogelijkheid in het hotel op eigen kosten, een kamer te boeken.

We ontvangen u in Stein/Urmond op donderdagmorgen met koffie, vlaai en broodjes, voorafgaand aan de start van de SLS; de starttijd voor de eerste deelnemer is 10:01 uur. Vervolgens wordt op startnummer gestart, eerst expert- en sportklasse gemengd, daarna de tourklasse. De startlijst volgt later.

Etappe 1 wordt nu een etappe van Stein/Urmond naar de oorspronkelijk geplande lunchlocatie in Duitsland, gelukkig ver weg van de gebieden met grote wateroverlast. Etappe 2 start op het oorspronkelijke tijdschema en finisht die avond in het vertrouwde hotel Alvisse Parc in Luxemburg.

Voor alle equipes geldt het verzoek niet meer dan 60 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn in Stein/Urmond in verband met de geldende Covid-regels. U wordt verzocht zich binnen aan te melden en uw QR-codes met de organisatie te delen. Het routeboek voor etappe 1 ontvangt u op uw starttijd bij de startboog.