Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

SLS training aanmelden

SLS training, tóch net anders dan mini-SLS

Nu de versoepeling van de Corona-maatregelen het toelaat en iedereen staat te springen weer achter het stuur van de klassieker te kruipen hebben wij de mini-SLS meer kunnen maken zoals oorspronkelijke bedoeld: een training voor beginnende navigatoren en daaropvolgend een praktijkoefening in de auto voor alle niveaus.

Natuurlijk houden we rekening met de huidige en dan geldende maatregelen: de training is online en de praktijkoefening in de auto doet u individueel. U dient er zeker van te zijn dat uw navigator of bestuurder vrij is van Corona en uiteraard geldt de 1,5m regel. Voorafgaand aan de praktijkoefening ontvangt u ons Coronaprotocol. Gezinsleden vallen buiten ‘verdenking’, daarmee mag u altijd in de auto plaatsnemen. U kunt er dus ook voor kiezen de oefening eens op geheel andere wijze te doen, namelijk met uw partner, zoon of dochter…

De door Peter Rovers en Bart den Hartog uitgezette praktijkoefening start in Oirschot en is op 27 en 28 juni 2020 in de Rallycheck-app beschikbaar. Om te voorkomen dat te veel deelnemers tegelijkertijd deelnemen aan de praktijkoefening dient u bij aanmelding een tijdslot te reserveren.

Op het gekozen tijdstip haalt u uw routeboek én lunch op en kunt u aan de slag. De gehele oefenroute neemt ongeveer vijf uur in beslag en eindigt tussen Son en Best op niet meer dan 15 minuten van het beginpunt in Oirschot. Uw controlekaart levert u in via de Rallycheck-app en u ontvangt direct van de digitale rekenkamer van NovusLeo uw resultaat.

Iedereen kan meedoen aan deze training, de kosten voor deelname aan de SLS praktijkoefening bedragen € 75. Wilt u wél de online training volgen maar niet de praktijkoefening rijden, dan kunt u dat opgeven bij uw aanmelding en worden geen kosten in rekening gebracht.

We hopen van harte dat veel equipes, wellicht in een andere samenstelling dan wij gewend zijn, met deze SLS training weer kunnen ‘opwarmen’ voor hopelijk een mooi rally-naseizoen!

Meld u hier aan voor de SLS training en reserveer uw starttijd voor de praktijkoefening!