Nu live: onze historie digitaal

Deelnemers, organisatoren en andere betrokkenen bij de historische rallysport hebben één ding gemeen: hun bijzondere belangstelling voor de geschiedenis van de auto waarin zij rijden en de geschiedenis van het evenement waaraan zij deelnemen. Foto’s, posters, badges, rallyschilden en veel anekdotes van vroeger worden door iedereen gekoesterd. Of zij dit nou zelf hebben meegemaakt of hebben gehoord van bijvoorbeeld hun ouders of andere liefhebbers.

Bijna iedereen vindt het leuk om meer te horen over de SLS vroeger en ook bijna iedereen vindt het leuk om anderen te vertellen of te laten zien wat hij heeft.

Het bestuur van de Stichting Classic SLS beschikt nauwelijks over enig archief, door een jarenlange pauze in de organisatie van het evenement en verschillende bestuurswisselingen. Gelukkig zijn er veel (oud-) deelnemers en betrokkenen bij de organisatie die graag hun verhalen aan ons vertellen en de nog in hun bezit zijnde spullen koesteren.

En natuurlijk is het leuk als iedereen daarvan kan meegenieten! Vanaf nu kan dat: kijk op onze website onder historie en geniet van de foto’s en verhalen uit de oude doos.

Bekijk bijvoorbeeld het rallyschild uit 1969 dat wij kregen van Mike Berger; de paraplu uit 2007 die we kregen van Ed Bijster; de prijsuitreiking door Maus Gatsonides in 1993  of bekijk het videoverslag dat Bob de Jong Producties in 1998 maakte voor het televisieprogramma De Heilige Koe.

Daarnaast nodigen we iedereen van harte uit op items te reageren via de speciale reactiemogelijkheid op de website en natuurlijk zijn of haar spullen ook te delen via de speciale uploadmogelijkheid van de website.

Samen hebben we een compleet museum!