Let op: Start in Luxemburg


Let op: zoals reeds meermaals gecommuniceerd start de SLS dit jaar in Luxemburg.

 

Historie uit 2016

<p>De 2016-editie is al heel snel volgeboekt met 135 tevreden equipes. Voor het eerst ondersteunt de SLS een goed doel: De Bart de Graaff-foundation. Het was opnieuw een uitdaging voor de deelnemers. Oude Michelinkaarten, Luxemburgse wijnvelden, een regularity door een parkeergarage: het zat er allemaal in. Plus de vijfde overwinning voor de van der Palens.</p>

Wat wil je bekijken?

Jaar: < > Type: Zoek:

Digitaal Museum

Deelnemers, organisatoren en andere betrokkenen bij de historische rallysport hebben één ding gemeen: hun bijzondere belangstelling voor de geschiedenis van de auto waarin zij rijden en de geschiedenis van het evenement waaraan zij deelnemen. Foto’s, posters, badges, rallyschilden en veel anekdotes van vroeger worden gekoesterd.

Bijna iedereen vindt het leuk om meer te horen over de SLS vroeger en ook om anderen te vertellen of te laten zien wat hij heeft.

Het bestuur van de Stichting Classic SLS beschikt nauwelijks over enig archief, door een jarenlange pauze in de organisatie van het evenement en verschillende bestuurswisselingen. Gelukkig zijn er veel (oud-) deelnemers en betrokkenen bij de organisatie die graag hun verhalen aan ons vertellen en de nog in hun bezit zijnde spullen koesteren.

En natuurlijk is het leuk als iedereen daarvan kan meegenieten! Vanaf nu kan dat: geniet op onze website van de foto’s en verhalen uit de oude doos.

Daarnaast nodigen we iedereen van harte uit op items te reageren via de reactiemogelijkheid onder elk item en natuurlijk zijn of haar spullen ook te delen via de speciale uploadmogelijkheid van de website.

Samen hebben we een compleet museum!

Upload uw eigen SLS historie