Betalen

De 51e editie van de SLS wordt verreden van donderdag 28 augustus tot en met zondag 31 augustus 2014. Start en finish vinden traditiegetrouw plaats in onze beroemde badplaats Scheveningen.

Drie klassen

Voor de SLS Classic 2014 kunt u inschrijven in 3 klassen:

De tourklasse voor equipes met weinig of geen rally ervaring. Voor deelnemers in de tourklasse wordt twee maal een kostenloze instructieavond georganiseerd waarvoor u, na inschrijving, wordt uitgenodigd.

De sportklasse is bestemd voor de meer ervaren equipes. Bent u al eens in de top 20 van de tourklasse geëindigd? Dan adviseren wij u zich in te schrijven in de sportklasse.

In de expertklasse strijden de meest ervaren equipes om de hoofdprijs: hun naam vereeuwigd in de SLS harington.

Kosten

Het inschrijfgeld voor de 51e editie van de SLS Classic bedraagt per equipe € 1.775,–.

Wat zit er in het pakket?

  • 1 kaartleesinstructie avond (voor toerklasse)
  • 3 hotelovernachtingen – op basis van een tweepersoonskamer;
  • Alle ontbijten, lunches en diners voor 2 personen;
  • Feestelijke barbecue en prijsuitreiking op zondag in Scheveningen;
  • Rallyschilden;
  • Alle routebescheiden, inclusief kaartmateriaal en uitleg;
  • Programmaboek.

Korting voor vroege inschrijvers

Schrijft u zich in vóór 1 maart 2014? Dan betaalt u slechts € 1.675,–.

Inschrijven

Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling met een maximum van 120 deelnemers.

De inschrijving sluit 1 augustus 2014 of zoveel eerder als het maximum toe te laten deelnemers van 120 is bereikt.

Met het insturen van uw inschrijving accepteert u deze deelname-voorwaarden SLS Classic 2014.

Betaling

Uw inschrijving is voltooid op het moment dat wij uw aanbetaling van € 500 hebben ontvangen. Vanaf dit moment bent u tevens het resterende inschrijfgeld verschuldigd.

Aanbetaling

Het volledige inschrijfgeld dient uiterlijk vóór 15 juli 2014 te zijn betaald aan Stichting Classic SLS. Na ontvangst van uw volledige betaling, uiterlijk 15 juli 2014 is uw deelname definitief. U ontvangt op 13 augustus 2014 een acceptatiebrief.

Annulering / force majeure

Indien u na inschrijving uw deelname annuleert bent u, ongeacht de reden van annulering, het volgende verschuldigd:

Annuleert u vóór 1 maart 2014: u ontvangt het volledige door u betaalde inschrijfgeld retour.

Annuleert u na 1 maart 2014 maar vóór 1 mei 2014: uw inschrijving wordt geannuleerd en u ontvangt het door u betaalde inschrijfgeld verminderd met € 500 retour.

Annuleert u na 1 mei 2014, dan blijft u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Wel is het mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in te laten schrijven.

Ingeval van annulering door de organisatie zal minimaal 20% van het inschrijfgeld worden terugbetaald.

Auto

U kunt deelnemen aan de SLS Classic met een klassieke (sport-) auto waarvan de ‘datum van eerste toelating’ ligt vóór 31 december 1976.

Reglement

De 51e editie van de SLS Classic wordt verreden conform het nog te publiceren definitief reglement van de SLS Classic 2014 en de nader uit te geven bulletins van de organisatie SLS, die integraal deel uitmaken van het reglement. Tot publicatie van het definitieve reglement op 15 juli 2014 is het op de website gepubliceerde reglement voorlopig en aan veranderingen onderhevig.

Deelnemers dienen uiterlijk bij de documentencontrole een door bestuurder en navigator ondertekende verklaring van Uitsluiting Aansprakelijkheid af te geven aan het wedstrijdsecretariaat (Exoneratie-clausule).

De FIVA Identiteit Card (Auto paspoort) is niet verplicht, wel dient uw automobiel te voldoen aan alle wettelijke bepalingen van het land waar de auto ingeschreven staat. Controleer altijd of uw polis voldoende dekking biedt om deel te kunnen nemen aan regelmatigheidsritten en uw inzittende(n) meeverzekerd zijn.

Meet- en navigatie apparatuur in de auto

Zowel (semi)mechanische als elektronische afstandmeters, al dan niet uitgerust met de mogelijkheid om de gemiddelde snelheid te meten, zijn toegestaan.
 Er mag gebruik gemaakt worden van digitale stopwatches en horloges. Een (niet GPS gestuurd) kompas is toegestaan. Gebruik van een zgn. foefeldoos is niet toegestaan.

Technische keuring

Er vindt geen technische keuring plaats. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de technische staat van de auto.

Zakelijke inschrijving

U kunt voor de SLS Classic 2014 kiezen voor een zakelijke inschrijving. Met een zakelijke inschrijving bent u tevens ‘vriend van de SLS Classic 2014’, en wordt een advertentie in het programmaboek en op de website geplaatst. De kosten voor een zakelijke inschrijving bedragen € 1.975,–exclusief BTW.
Wij plaatsen de door u in .jpg of .pdf aan te leveren advertentie in het programmaboek (A5-formaat) en uw bedrijfslogo wordt, inclusief link, op onze website geplaatst zodra u uw factuur heeft voldaan. U ontvangt direct op uw bedrijfsnaam een factuur.

Toeslag éénpersoonskamers

U kunt op verzoek een extra eenpersoonskamer in de door ons geselecteerde hotels boeken, de extra kosten hiervoor bedragen € 350 per kamer.

Barbecue bij de finish

Voor de barbecue tijdens de finishparty zijn extra kaarten verkrijgbaar tegen een vergoeding van € 25 per extra toegangskaart.

Geëmailleerde badge

Voor geïnteresseerden hebben wij ook van de 51e editie een fraaie ‘carbadge’ beschikbaar, de extra kosten hiervoor bedragen € 25 per plaquette.