Nieuwsbrief juni

Nog 4 weken inschrijven voor SLS 2014

Inschrijvingen voor de 51e editie van de SLS Classic dienen uiterlijk 1 augustus aanstaande te zijn gedaan, en de inschrijving sluit op het moment dat het maximum aantal van 120 equipes bereikt is. Op dit moment staat de ‘teller’ op bijna 100 equipes, dus haast u…

De route definitief in kaart!

De organisatie van SLS Classic is druk doende met laatste puntjes op de i! De hotels zijn geboekt, het promotiemateriaal is besteld of gehuurd en last but not least: de route is klaar!

Een korte blik op de eerste dag:

De start vindt plaats midden op de Scheveningse Boulevard. Na de briefing en koffie bij Restaurant La Galleria vertrekken we zo snel mogelijk uit de Randstad en nabij Moerdijk kunnen de navigatoren hun meetlat erbij pakken. Met een mooie variatie in kaartleessystemen en prachtige wegen is deze eerste dag richting Maastricht een genot voor rijder en navigator. Niet al te moeilijk, iedereen moet immers nog een beetje wennen. Maar pas op! Goed opletten, want anders heb je op de eerste dag de rally al verloren!

We blijven op uitstekend leesbare Nederlandse 1:50.000 kaartfragmenten rijden tot op slechts enkele kilometers afstand van het eerste hotel waar we de
dag gezamenlijk afsluiten met een maaltijd en ongetwijfeld een drankje in de bar.

De organisatie van de SLS Classic 2014 draait op volle toeren!

SLS zonnebrillen 2014

Deze maand ontvangen alle SLS deelnemers evenals vorig jaar, de inmiddels zeer gewilde SLS zonnebril. Ruim 400 brillen werden inmiddels in enveloppen gedaan en verzonden.
Vorig jaar verscheen deze populaire bril op allerlei foto’s op Facebook. Daarom maken we er dit jaar een wedstrijd van: fotografeer uw SLS bril op een bijzondere, spannende of speciale (vakantie) plek. Plaats de foto op Facebook (of stuur ‘m naar bril@slsclassic.nl) en wij verloten onder de mooiste inzendingen een Magnum fles AIX rose!

Tinga en PSTG

Evenals vorig jaar kunnen de deelnemers aan de
SLS Classic rekenen op de technische ondersteuning van de trouwe vakmensen van Tinga Classic Car Services en de vaardige handen van de Porsche specialisten van PSTG uit Huizen.
Onbezorgd rijden is natuurlijk alleen gegarandeerd indien uw auto in topconditie aan de start verschijnt. Verlichting, remmen, accu, banden, uitlaatgeluid enzovoorts… U heeft nog tot 28 augustus de tijd om het allemaal na te lopen en eventueel in orde te maken!

AIX

Onze sponsor AIX heeft voor de prijswinnaars in de verschillende klassen van de SLS Classic een flink aantal Magnum flessen AIX rose ter beschikking gesteld. Deze uitstekende wijn zal ook tijdens de finish party en BBQ op het Scheveningse strand geschonken worden. Voor het geval u onverhoopt niet tot de prijswinnaars behoort…

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven voor de SLS Classic tot 1 augustus 2014. Gedurende het inschrijfproces kunt u verschillende keuzes maken: een emaille plaquette als aandenken, liever verblijven in een eenperoonskamer en/of uw familie en vrienden meenemen naar de finish party in de Carlton Beachclub in Scheveningen.