Nieuwsbrief juli

Wij hebben er zin in, U ook?

Naar schatting zullen er circa 250 controles tijdens de komende SLS langs de route geplaatst worden…routecontroles, stempelcontroles, TC’s….en het zal niet altijd de letter A zijn die u als eerste tegenkomt! Gaat het al een beetje kriebelen….?

Nog 10 dagen inschrijven voor SLS 2014.

Inschrijvingen voor de 51e editie van de SLS Classic dienen uiterlijk voor 1 augustus te zijn gedaan, u heeft vanaf vandaag dus nog precies 10 dagen de tijd, haast u!

www.slsclassic.nl/inschrijven/

Definitief Reglement online

Sinds vandaag staat de definitieve versie van het bijzonder Reglement van SLS Classic op de website, http://www.slsclassic.nl/sls50/reglement/, vanwaar u het kunt downloaden. Door de organisatie aangebrachte aanpassingen ten opzichte van de eerder gepubliceerde versie staan in geel gemarkeerd.
Het programmaboek, met start- en finishtijden wordt bij de start van het evenement uitgereikt.

SLS App

De vorig jaar geintroduceerde SLS App zal ook dit jaar weer zijn dienst bewijzen door tijdens het evenement actueel de tussentijdse uitslagen te laten zien, en starttijden te publiceren. Begin augustus gaat de nieuwe App online, en ontvangt u daarvan een bericht zodat u de App tijdig kunt downloaden op uw telefoon.

SLS Brillen

Ruim 300 SLS brillen zijn verstuurd en aangekomen bij de deelnemers, wij ontvingen op bril@slsclassic.nl reeds een flink aantal (vakantie)foto’s van equipes, waarop zij met een SLS bril te zien zijn! De beste inzending wordt beloond met een magnumfles AIX rose! U kunt uw foto nog insturen tot 27 augustus aanstaande!

La Galleria

De start van de SLS vindt weer plaats bij restaurant La Galleria, waar u op donderdagmorgen 28 augustus vanaf 8.00 uur verwacht wordt voor de documentencontrole. Nieuw dit jaar is dat u zich ook reeds op woensdagavond vanaf 18.00 uur kunt melden bij ‘La Galleria’ op de Scheveningse boulevard voor de documentencontrole. Het geeft u extra tijd om netjes de stickers te plakken en de ‘finishing touch’ aan het uiterlijk van de auto te geven. U kunt dat die avond ook combineren met een ‘rallymenu’ dat door “La Galleria” speciaal voor SLS is samengesteld, tegen een gereduceerd tarief van € 24,50 per persoon…