Een eerste indruk…

Een eerste indruk…

SLS Classic 2014
Terwijl de uitzetters druk bezig zijn met het uitzetten en verkennen van de route voor de SLS Classic 2014 sturen wij u alvast een fotocollage van de prachtige wegen die zij voor u hebben gevonden. Uiteraard rekenen we wel op een zonnetje erbij!

collage sls

De SLS Classic 2014 kent 3 verschillende wedstrijdklassen, de expertklasse voor de ervaren navigatoren die strijden om de felbegeerde harington, de sportklasse voor equipes die vaker hebben deelgenomen aan klassieke rally’s en de tourklasse voor minder ervaren en beginnende equipes.

En juist voor deze laatste groep organiseren wij een kaartleescursus ter voorbereiding op de SLS Classic. De gebruikte kaartleessystemen komen uitgebreid aan bod evenals de gang van zaken met betrekking tot start en finish en het invullen van controle- en tijdkaarten. Bent u ingeschreven als deelnemer in de tourklasse van de SLS Classic? Dan ontvangt een uitnodiging om gratis deel te nemen aan deze cursus die op verschillende locaties en data zal worden georganiseerd.

Inschrijven
U kunt zich nog tot 1 maart 2014 met korting inschrijven voor de SLS Classic. U betaalt dan slechts € 1.665 per equipe. Gedurende het inschrijfproces kunt u nog verschillende keuzes maken: een emaille plaquette als aandenken, liever verblijven in een eenperoonskamer en/of uw familie en vrienden meenemen naar de finish party in de Carlton Beachclub in Scheveningen.