De 51e SLS komt naderbij!

De voorbereidingen verlopen voorspoedig, en het aantal aanmeldingen loopt gestaag op. In bijgaande nieuwsbrief vermelden wij een aantal wetenswaardigheden, een uitnodiging om eventueel voor de woensdagavond en de zondagavond een kamer te boeken in het Carlton Beach Hotel, en u treft hier een enthousiast interview aan met JanWillem van Es, namens onze sponsor Hiscox.

 

Technische keuring

Voor de 51e SLS zal ook dit keer geen technische keuring vooraf worden gehouden. Wij vragen van u dat uw auto in goede conditie is, en zo mogelijk voorzien van een FIVA identity card, maar noodzakelijk is dit niet. Voor technische problemen onderweg mogen wij op de ondersteuning rekenen van Tinga en van Porsche Centrum Het Gooi.

Carlton Beach Hotel op woensdagavond en zondagavond

Voor diegenen die van ver buiten Scheveningen komen bestaat de mogelijkheid om de avond voor de start van de 51e SLS een extra overnachting te boeken in het Carlton Beach Hotel. Wij hebben met Carlton Beach zowel voor de woensdag als voor de zondag een aantrekkelijk tarief van 99 euro per kamer kunnen afspreken. U boekt uw kamer voor woensdag en/of zondagavond rechtstreeks bij het Carlton Beach Hotel op telefoonnummer +31 (0)70 354 14 14. Vergeet niet te vermelden dat u gebruik maakt van de SLS Special Rally Rate. Het zorgt er ongetwijfeld voor dat u ‘relaxt’ aan de start verschijnt, of extra lang kunt nagenieten van de borrel en prijsuitreiking en aansluitende BBQ op het strand van Carlton Beach.