SLS Classic organiseert navigatie-cursussen

SLS Classic organiseert navigatie-cursussen

De SLS Classic organiseert een tweetal navigatiecursussen ter voorbereiding op de komende editie van de SLS.

Deze cursussen zijn speciaal bedoeld voor onervaren en beginnende equipes. Tijdens deze cursus nemen wij, onder leiding van ervaren navigatoren, de basisbeginselen van het kaartlezen met U door, maakt U kennis met de tijdens de SLS toegepaste kaartleessystemen en oefent U met het intekenen van de (juiste) route op de kaart. Aanbevelenswaardig is dat bestuurder en navigator beide aan deze cursus deelnemen…

De cursus, die duurt van 17.00 uur tot 22.00 uur, vindt plaats in Scheveningen en is gepland op woensdag 24 april 2013. Een tweede cursus wordt op vrijdag 21 juni gehouden in Ede.

 

Programma:

  • Introductie SLS Classic – de Comfortklasse en Tourklasse
  • De toegepaste kaartleessystemen
  • Oefenen met construeren van de (juiste) route

Pauze

  • Rolverdeling tussen bestuurder en navigator
  • Het invullen van de (tijd)controlekaart
  • Het voorbereiden van de auto
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen

 

Deze instructieavonden zijn bestemd voor alle deelnemers in de Toer- en Comfortklasse en, uiteraard, is het bijwonen van de instructieavond bij het inschrijfgeld inbegrepen!

Meld u zich hier aan. Vergeet niet de door u gewenste datum aan te geven!

bolletje_pijl-fw_E-learning: lukt het U niet om op een van deze twee avonden aanwezig te zijn? Dan kunnen wij u ook de beginnerscursus van Bolletjepijl.nl adviseren. Gebruik de code SLS2013 en volg de e-learning cursus met maar liefst 50% korting!
Daarnaast is het ook mogelijk een navigatiecursus “op maat” voor U te organiseren, laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zullen proberen dit voor U te realiseren!