Nog 100 dagen te gaan….

en dan start de SLS Classic 2013!

Het deelnemersveld begint gestaag vol te lopen. Nu we nog 100 dagen weg zijn van de start van de SLS Classic 2013 staat de teller op 83 volledige inschrijvingen. Al 166 mannen en 22 vrouwen schreven zich in als deelnemer waarbij het aantal vrouwelijke bestuurders op één hand zijn te tellen.

Maar liefst 22 verschillende automerken schreven zich in waarbij Porsche met 16 auto’s tot nu toe het best vertegenwoordigd is, dit op de voet gevolgd door Alfa Romeo met 15 auto’s en – natuurlijk – BMW met 10 auto’s. De meeste auto’s komen uit 1971 en de helft van de auto’s heeft een bouwjaar van voor 1970.

Van de deelnemers van vorig jaar heeft ruim de helft zich al ingeschreven voor de komende editie. Niet zo verwonderlijk als u het verslag van Rick van Lochem op rallynews.eu gelezen hebt.

Bent u nog niet ingeschreven? Meld u dan nu aan. U ontvangt dan binnenkort een aanbieding voor een overnachting voor en/of na het evenement in het Carlton Beach hotel en als u zich inschrijft in de tour- of comfortklasse kunt u gratis deelnemen aan de navigatiecursus die wij organiseren op 21 juni 2013.