Toe aan uw 1ste meerdaagse klassieke rally?

Wat is een betere start dan meedoen met de oudste regelmatigheidsrally in Nederland voor oldtimers en klassieke auto’s?

De klassieker rally Scheveningen – Luxemburg – Scheveningen kent dit jaar alweer haar 50e editie. Voor deze jubilieum editie is speciaal voor beginnende deelnemers de ‘comfortklasse’ aan de wedstrijd toegevoegd.
In deze klasse zal gebruik gemaakt worden van de systemen bolletje-pijl, routebeschrijving, ingetekende lijn en pijlen kortste route. In de kaartleessystemen is rekening gehouden met de nog beperkte ervaring van deelnemers en is de tijdsdruk bewust laag zodat de ervaring van het rijden van een prachtige 4-daagse route door de Belgische Ardennen niet aan de deelnemers voorbij gaat.

En dat niet alleen, ook worden voor alle deelnemers in de comfort- en toerklasse kaartleesinstructie avonden georganiseerd zodat u optimaal voorbereid aan de start verschijnt.

De SLS Classic wordt verreden van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september 2013 en start, zoals de naam al zegt vanuit Badplaats Scheveningen.

De route voert via de Belgische Ardennen naar het keerpunt in Luxemburg en na 4, hopelijk enerverende dagen finisht u in uw klassieker nagenoeg op het strand met aansluitend een feestelijke prijsuitreiking waarbij ook uw familie natuurlijk van harte welkom is.

Schrijf u direct in, al ruim 60 equipes gingen u voor!