Review programma

Review programma

Vier dagen lang de concentratie op navigatiesystemen tijdens pittige trajecten, bestaande uit diverse èn verschillende etappes met wisselende opdrachten op kaartleesgebied en regelmatigheidskunst.

Het is niet voor niets dat deze oudste Nederlandse Regelmatigheids-rally (sinds 1952) meetelt voor het KNAF Open Nederlands Rally Kampioenschap. Verreden conform het KNAF Reglement voor Historische Rally’s en Regelmatigheidsritten onder auspiciën van de FIVA/FIA. De rally wordt begeleid door een internationaal FIA/FIVA waarnemer en technisch ondersteund door enkele serviceteams en een repatriëringstrailer.

Uitzetters Bart den Hartog en Peter Rovers hebben weer een uitdagende route gemaakt. Op donderdag via Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen naar Brussel. Vrijdag een lange dag door de Ardennen en Frankrijk om in Luxemburg op het Plateau de Kirchberg te landen in het Novotel.

(De sportklasse rijdt na Place Guillaume II eerst nog een Avondlus om Luxemburg-stad). Op zaterdag wordt door het prachtige Luxemburgse heuvellandschap gereden naar Duitsland. Daarna terug naar de Ardennen en Belgisch Limburg om via de Kempen in Eindhoven te komen, waar wordt overnacht. Zondag zal een spannende apothéose volgen: vanaf de Waal wordt de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden horizontaal doorkruist op weg naar Scheveningen.